1800 M2 med coworking

Det nye coworkingstedet på Verket i Moss har fått navnet M:6. Det kommer fra Massetårn 6 som stod i det flotte bygget fra 1800-tallet under Peterson-tiden.  Bygget er rustet opp av Höegh Eiendom for 100 millioner kroner.  Vi tilbyr rom hvor kreative hoder på ulike nivåer kan sitte sammen og et fellesskap hvor innovatører kan føle seg hjemme. 

fra da til nå /

Nye store ting er på gang på CWi Moss, M:6. Området har i århundrer vært et lokaliseringststed for arbeidsplasser i Moss. Nå legger vi grunnlaget for å skape et nytt pulserende arbeidsområde med et spektakulært coworkingspace i de gamle industrihallene. Området vil preges av lune og koselige områder og solfylte åpne plasser. Kulturplassen og den nye gangbroen binder Verket sammen med sentrum slik at du kan nå de fleste av byens tilbud til fots eller på sykkel.

kurs, møter og konferanse

Våre møterom er rigget med det nyeste av tekniske løsninger og kvalitetsmøbler. Her kan du samle fra 2 til 50 personer i tradisjonelle møterom og til eventer, kan du samle mange fler (100 +) i Founders Lounge. Vi skreddersyr events sammen med oppdragsgiver. I tillegg til tradisjonelle møterom har vi fotostudio og andre spesialrom vi leier ut pr. time eller pr. dag.

det er her det skjer

Verket er et sted med dype røtter og mye lokalhistorie. Et sted der det har jobbet, bodd og levd folk i flere hundre år. Nå bygges det en helt ny bydel på Verket, der du kan bo og jobbe moderne og sentralt – tett på sjøen og Mossemarka.

Localizaciones

Get in touch with us

Cargando el mapa...

Detalles de Contacto

CWi Moss M:6

Elisabeth von Hübschs gate 6
1534 Moss

El Equipo de CWi Moss M:6