1800 M2 med kontorfellesskap

Det nye kontorfellesskapet på Verket i Moss holder til i bygget som har fått navnet M:6. Det kommer fra Massetårn 6 som stod i det flotte bygget fra 1800-tallet under Peterson-tiden.  Bygget er rustet opp av Höegh Eiendom for 100 millioner kroner.  Vi tilbyr rom hvor kreative hoder på ulike nivåer kan sitte sammen og et fellesskap hvor innovatører kan føle seg hjemme. 

Fra da til nå 

Nye store ting er på gang på Ö Verket Moss. Området har i århundrer vært et lokaliseringssted for arbeidsplasser i Moss. Nå legger vi grunnlaget for å skape et nytt pulserende arbeidsområde med et spektakulært kontorfellesskap i de gamle industrihallene. Området preges av lune og koselige områder og solfylte åpne plasser. Elveplassen og den nye gangbroen binder Verket sammen med sentrum slik at du kan nå de fleste av byens tilbud til fots eller på sykkel.

Kurs, møter og konferanse

Våre møterom er rigget med tekniske løsninger og kvalitetsmøbler. Her kan du samle fra 2 til 50 personer i tradisjonelle møterom. Til eventer kan du samle flere i Founders Lounge. Vi skreddersyr events sammen med oppdragsgiver. I tillegg til tradisjonelle møterom har vi fotostudio og andre spesialrom vi leier ut pr. time eller pr. dag.

Det er her det skjer 

Verket er et sted med dype røtter og mye lokalhistorie. Et sted der det har jobbet, bodd og levd folk i flere hundre år. Nå bygges det en helt ny bydel på Verket, der du kan bo og jobbe moderne og sentralt – tett på sjøen og Mossemarka.

Postazioni

Get in touch with us

Caricamento Mappa

Dati di contatto

Ö Verket Moss

M:6 Elisabeth von Hübschs gate 6 1534 Moss

Il Ö Verket Moss team